Mobirise

Szabályzat

A verseny időpontja: 2017. szeptember 17. vasárnap, 9:00 – 17:00 óráig

Első alkalommal hirdetjük meg a Képvadász fotós rendezvényt, amelyre mindazokat várjuk, akik szeretnek fotózni. Profi, amatőr és gyermek kategóriában várjuk a fotósokat és családokat is.

A program 9 órakor kezdődik a regisztrációval, ahol a résztvevők megkapják a nevezési lapot és az első fotótémát. A regisztráció után a játékosok becserkészik Budapest utcáit, miközben felfedezik a várost. Az elkészült anyaggal visszatérve a témánként kiválasztott 1 képet letöltik az erre kialakított helyszínen. A Képvadászat során készült képeket szakmai zsűri bírálja el, a legjobb képek a szerzők megnevezésével felkerülnek a weboldalra, közösségi portálra.

A Képvadászat egy különleges fotósverseny ahol a regisztrációt követően a versenyzőknek adott határidőn belül kell elkészíteni a megadott témákban a fényképeket. A verseny célja, hogy közelebb hozza egymáshoz az Amatőr és profi fotósokat, és a résztvevők jobban megismerjék az adott város utcáit, és az ott élő emberek mindennapjait. A versenyen bármilyen képkészítésre alkalmas eszközzel el lehet indulni, azonban a képek szerkesztése, utólagos módosítása szigorúan tilos. Miután a versenyző leadta az adott témában készített digitális fényképet munkatársuknál megkapja a következő téma címét és az elkészítési határidőt. A versenyzők kreativitása határozza, meg, hogy milyen eszközzel, hol, és hogyan készíti el az adott képet.


A versenyre három kategóriában lehet regisztrálni.

Amatőr: A részvételhez szükség lesz egy digitális fényképek készítésére, alkalmas eszközre. A versenyzőknek 8 témában kell megmutatni kreativitásukat, melyre a határidő 45-60 perc.

Profi: A részvételhez rendelkezni kell egy digitális (APSC vagy Full Frame érzékelős) fényképezőgéppel. A versenyzők 10 témát kapnak, melyre 30-45 perc határidő lesz témánként.

Gyermek: Gyermek kategóriában 14 év alatt lehet indulni. A regisztráció feltétele a szülői nyilatkozat aláírással igazolva, hogy kiskorú gyermek részt vehet a versenyen. Ebben a kategóriában bármilyen digitális fénykép elkészítésére alkalmas eszközzel el lehet indulni. A gyermekeknek 5 témában kell megmutatni kreativitásukat és témánként 60 perc határidővel.

Zsűrizés
Az elkészült pályaműveket egy több tagú zsűri értékeli a versenyt követő hetekben. A zsűri profi és amatőr fotósokból, vizuális művészekből és a szponzorok képviselőiből áll.


A verseny időpontja: 2017. szeptember 17. vasárnap 9:00


Jelentkezés
Előzetes kedvezményes regisztrációra 2017. szeptember 10-ig van lehetőség. Szeptember 10 után regisztrálók kizárólag teljes áron tudnak részt venni a versenyen. Előzetes regisztrációra a weboldalon illetve emailben van lehetőség (kepvadasz.budapest@gmail.com). Előzetes regisztrációhoz szükséges adatok: név, email cím, telefonszám, kedvezmény esetén kedvezmény kódja.

Teljes játékszabályzat:

Regisztráció a versenyre

Regisztrálj be online, hogy a versenyen már ne kelljen sorban állnod.